Steuninstelling

De Verhalen van Groningen

Stichting De Verhalen van Groningen vertelt op een verrassende en laagdrempelige manier verhalen over de cultuur en de geschiedenis van de provincie. Die verhalen maken ze samen met inwoners en bezoekers van Groningen en met de (cultuur)historische organisaties in de provincie. Ze vertellen de verhalen online, maar ook met activiteiten en op locatie.

Op de website kunt u struinen door het (culturele) erfgoed van de stad en provincie Groningen. Lees herinneringen aan Groningen ten tijde van grote gebeurtenissen en belangrijke periodes, bekijk foto’s en beelden van heel vroeger tot vrij recent en leer over de ontstaansgeschiedenis van het unieke Groninger landschap. Naast historische verhalen biedt deze site u de kans kennis te maken met de vele instellingen die zorg dragen voor het behoud en beheer van de cultuur en historie van de provincie Groningen. Waar zijn ze te vinden? En wat staat er bij hen op de agenda?

Algemene contactinformatie

De Verhalen van Groningen

Gedempte Zuiderdiep 22
9711 HG Groningen

050 211 0503
info@deverhalenvangroningen.nl

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gavoorgroningen/public_html/wp-content/themes/convident-theme/single-steuninstelling.php on line 49

Contactpersoon

Anja Reenders

Ontwikkeld door Convident
© Ga voor Groningen 2020